Ohhoh on jo sunnuntai enkä mitään saanut aikaan o__o Blogituksen jälkeen tekee töitä!

Nonniin tänään puhutaan vedestä. Makeasta vedestä jota on maailmas vähän. Vettä juodaan ja sillä pestään kasvot ee hee hee...duh. Kaikkihan sen nyt tietääkin. Mutta jos nyt oikein miettii, niin juoko sitä vettä vai limsaa. Oikeasti. Kuinka moni juo vettä 2-3litraa päivässä?

Wikipedia sanoo:

"Ihminen kuolee ensimmäisenä hapenpuutteeseen (minuuteissa), sitten vedenpuutteeseen (vuorokausia) ja ravinnonpuutteeseen vasta viikkojen tai kuukausien jälkeen."

No näin on nässykät. Veden juominen on myös ihon- ja hiustenhoidon kannalta tärkeää. Ja vedenjuonti laihduttaakin. Kun juo vettä niin aineenvaihdunta nopenee ja kaikki kuona-aineet lähtee liikkeelle. Mutta liiallinen vedenjuonti ei ole terveellistä tietenkään. Kannattaa muistaa että vesi on liuotin.

Ketoosissa vesi on tärkeä myös siksi, koska hiilarit tai niiden määrä laskee rajusti ja näin pois päin. Samalla suoloja ja muita hivenaineita on vähemmän. Joten pitää veden lisäksi syödä suolaa etc.

No kasvolle hyvää tekee jääpala. Onko kukaan koskaan kokeillut? Yksinkertaisesti jääpalalla hieroo naamaa. Helppo resepti on myös esim. vihreää teetä lämpimään veteen. Sinne voi lisätä vitamiineja kuten E-vitamiiniä. Kun vesi on vihreää niin teepussin voi avata ja lisätä nuo teepurut mitälie veteen. Sitten vaan laitetaan näihin jäähdytys kennoihin ja pakastimeen.

Vihreä tee sisältää runsaasti erilaisia antioksidantteja muita terveellisiä ainesosia, jotka tappavat bakteereja ja viruksia, hidastaa vanhenemista ja polttaa kaloreita. Jotenki ton sanan antioksidantti kuulee liian usein. Varsinkin tv:ssä.....

No...Itse tykkään jäähieronnasta. Se on raikastavaa ja tuntuu kivalta :D Ja minä henk. koht. juon vettä tosi paljon XD Välillä tuntuu että kuihtuu ja on pakko juoda vettä. Varsinkin kun tussaan nii välillä lähen vaa juomaan vettä randomisti :'D