Ensimmäinen päivä alkaa hyvin munakkaalla. Muna on hyvä aamupalaksi, koska siinä on hyviä proteiineja ja vitamiineja. Sillä jaksaa pitkälle päivälle nälättä x)

Muna on hyvä myös iholle. Siitä on pitkä aika kun viimeksi pistin munanaamion, mutta kaverini suosittelemana ryhdyin tänään toimeen.

Erottelin munan valkuaisen ja keltuaisen. Valkuainen sekoitetaan, kunnes pintaan tulee kuplia. Kuplat otetaan sitten vaikka lusikalla ja levitetään kaikkialle kasvoille. Valkuainen on hyvä rasvaiselle iholle ja se myös kiinteyttää ihoa väliaikaisesti. Sopii hyvin kesään :D Keltuainen kovettuu naamaan ja kun se on täysin kuiva ja hymyileminenkin teettää vaikeuksia, voi sen pestä pois. Nyt on kiinteä ja raikas iho 8D

 Keltuainen seuraavaksi. Pieni määrä keltuaista naamalle kosteuttaa ihon. Sama homma, kuivuttuaan pestään pois. Nyt ihon pitäisi tuntu pehmeämmältä :)

Itsellä ainakin iho on nyt pehmeä mutta kuitenkin kiinteä. Väsyneet kasvot silti kylläkin, mutta se johtuu huonosta unirytmistä.. Siihenkin tulee muutos :'D Munanaamion voi tehä kerran viikossa.

Lopuksi yhdistän keltuaisen ja valkuaisen, lisään kolme munaa, nakkeja(1g/100g hh) ja bonjour valkosipulivoita (3g/100g hh) ja paistan munakkaaksi. Söin siitä sitten puolet. Lopuksi puoli litraa vettä ja naamahierontaa jääpalalla. Tällä pärjää ainakin sen 3h 8D

Ja munalla voi aloittaa joka päivä. Väitteet siitä miten muna tukkii suonet on murofirmojen propagandaa, johon ei pidä uskoa. Ja voihan joskus tehdä kahden tai vaikka neljän munan munakkaan, mutta vain yhdellä keltuaisella... Murot helvettiin, munat tilalle! 

Jos on kysymyksiä tai protestointia saa tietenkin jättää viestin. Jos haluatte, että kokeilen jotain muuta ruokaa naamalle, niin ehdottakaa. Se on tämän blogin idea :D