Nykyään tulee hirveesti eri tietoa suklaasta. Onko se terveellistä vai ei. Nythän on tutkittu että suklaa on superruokaa ja parempaa ku karpalot ja jotkut muut antioksidantit. Mutta se päättyy siihen, kunnes suklaa sulatetaan ja kaikki terveellinen sulaa myös pois.

 Tutkijat: Suklaa on superruokaa - päihittää jopa osan hedelmistä

 Jotkut on varmaan kuullut myös sen, että suklaata voi pistää myös naamalle. Niin ja että se toimii antioksidanttina. Ihosta tulee kirkas ja hempeä. Mutta siinähän suklaa sulatetaan. whattufack. No en tiiä. En edes pidä suklaasta. Varsinkaan fazerin sinisestä hyi. Naama kukkii. Ehkä se 70% suklaa vois olla ihan terveellistäkin jos ottaa pari palaa. Mut son helvetin pahaa.

"Tumma suklaa on pidettävä enemmän trooppisia hedelmiä kuten avokado, jolla on korkea rasvapitoisuus, joten sinun täytyy kohtalainen kaloreita puolta. Mutta ihmiset voivat luoda juomat ja reseptit sisältävät kaakaota saada etuuksia ilman kaloreita" --->

Tumma suklaa on pidettävä enemmän trooppisia hedelmiä...???

No suklaa on painajainen massussa, mutta ehkä mielekäs sitten naamalle. Pitää joskus yrittää sitä suklaata pistää pläsiin, jos uskallan. Pätkiksiä sulatan naamaan. Vai pitääkö olla just sitä 70% sokolaadee?

päätkiksiääää *_____*