http://www.youtube.com/watch?v=MxeXmwnzgek

Tänään oli koulus jotain kasvismunakasta. Se oli iha hyvää mut jotenki hämärää :'D Kuitenki jotai piilohiilareita siinäki...murr... Näin ku jotkut söi kanaakin mutta ei siel sitä ainakaa tarjolla ollu. Jotain hämäräpuuhia tekeillä kuitenkin tiedän sen!

Mutta äsken pistin ah-niin-kliseisen kurkkunaamion. Eli kurkkua vaan naamalle. Se toimii aina. Ainaski silmien päällä. Ja son iha hyvä tapa rentoutua hetkeks. Itelle tulee ainaki sellane "oo jea nyt on kurkutki silmillä" -olo...

Ja kuten kaikki tietää, kurkussa on n. 95% vettä. Kurkun vesi on biologista vettä(?), ja sillä siis täytyy olla myönteisiä terveysvaikutuksia. Kurkussa on myös olevinaan A-,K- ja C-vitamiinia ja runsaasti kivennäisaineita.

Ja wikipedia sanoo, että: "Kurkku edistää suolen toimintaa, hiusten kasvua sekä ehkäisee kynsien haurastumista."

Että sellasta kurkkua. Tuleekin siitä mieleen....

Pikku-Kalle meni kauppaan ja osti kanamunia, maksaa ja kurkkua. Kaupasta poistuttuaan hän joutui auton tönäisemäksi. Autoilija säntäsi autosta ulos huolestuneena ja kysyi pikku-Kallelta tämän vointia. Pikku-Kalle vastasi: "Ei mulle sen pahemmin käynyt kuin, että munat meni rikki, kurkku meni poikki ja maksa lens pellolle"

Ee hee hee.... Äähähähä...

Niijja Miksi norsu meni hiiren hautajaisiin? Koska hiiri oli kuollut :''DD äähähä....angst :'( Ei ollu kiva DX

Njooo nyt jatkuu armoton piirtäminen :'D Eka kuiteski uunoa siskon kaa...Pääsen ens viikolla pummii taas kaverin kämpälle x)

p.s lol googlasin kurkkunaamio ja tuli linkki mun blogiin :'D